Despre mine

Prezentare

Mă numesc Marian Mocanu.

M-am născut  la data de 14 august 1982. Am făcut Liceul de Muzică „Dinu Lipatti”. M-am născut cu darul deosebit de a cânta și am fost îndrumat la vioară de către mama mea, dar acest dar îl pierdusem la fel ca și viața mea.  Cred cu toată convingerea că din dependența de heroină, metadonă și alte droguri, cât și de la moarte și o viață fără direcție și scop m-a salvat și reabilitat doar credința în Dumnezeul viu și adevărat prezentat în Biblie, nu o religie.

Cum? Prin oameni credincioși, nu religioşi. De aceea, doresc din toată inima mea că ceea ce credeam că am pierdut și mi-am recăpătat prin credință în Dumnezeu să poată primi toți aceia care cred că nu se mai poate face nimic cu viața lor. Am convingerea că doar Cel ce ne-a dat viață ne poate da înapoi ceea ce niciun om nu poate, ba chiar mai mult decât ne putem imagina. Îmi pasă de cel de care nimănui nu-i pasă.

Mă doare de cel ce pe nimeni nu doare si pentru care nimeni nu vrea să sufere. Și cred că „SE POATE” și cu acela ce majoritatea și societatea spun că nu se poate si ca nu are nici o sansa. Pentru ca Cel care m-a salvat si m-a schimbat are ultimul CUVÂNT de spus : Toate sunt cu putință celui ce crede.

Ce este cu neputință la oameni este cu putință lui Dumnezeu.

Pot totul în Hristos care mă întărește

  • Interpret
  • 34 de ani
  • Mulți ani experiență
  • Locuiesc în România
  • Proiecte
  • Pentru alte detalii citiți prezentarea mea
Marian Mocanu
Marian Mocanu
Marian Mocanu
Dedicat muncii mele %
Dedicat proiectelor mele %
Dedicat familiei mele %
Dedicat muzicii %
Dedicat lui DUMNEZEU ! %

Galerie foto

     Trimite-mi un mesaj